O nama

Hotel Palma se nalazi u samom centru Novog Pazara, što omogućava gostima da budu u neposrednoj blizini svih značajnih mesta i aktivnosti koje grad nudi. Okružen živahnim gradskim ambijentom, hotel pruža udobnost i mir nakon uzbudljivog dana istraživanja.

Gosti hotela mogu birati između različitih vrsta smeštaja prilagođenih njihovim potrebama i preferencijama. Sobe su udobno opremljene, a apartmani pružaju dodatnu prostranost. Svaki prostor je pažljivo uređen kako bi gostima pružio osećaj udobnosti i opuštanja. Bez obzira da li ste poslovni putnik ili turista, Hotel Palma će vam obezbediti prijatan boravak.

Restoran hotela nudi širok izbor ukusnih jela iz domaće i internacionalne kuhinje, zadovoljavajući različite gastronomske preferencije gostiju. Takođe, hotel poseduje prostranu terasu gde gosti mogu uživati u piću ili se družiti sa prijateljima i kolegama.

Hotel Palma takođe ima moderne konferencijske sale i opremu za održavanje poslovnih sastanaka, seminara i drugih događaja. Profesionalno osoblje hotela će se pobrinuti za uspešno vođenje vaših poslovnih aktivnosti u prijatnom i profesionalnom okruženju.

Osoblje hotela Palma je uvek spremno pružiti gostima izuzetnu uslugu i dobrodošlicu. Profesionalnost, ljubaznost i pažnja prema detaljima čine da se gosti osećaju posebno i cenjeno tokom svog boravka.

Ukratko, Hotel Palma je smeštajni objekat koji nudi udobnost, povoljnu lokaciju i kvalitetnu uslugu. Bez obzira na razlog vaše posete Novom Pazaru, Hotel Palma će vam pružiti prijatan i nezaboravan boravak u samom srcu grada.

Kontakt

Hotel:

+381 (0) 60 436 111 0

+381 (0) 65 243 600 6

Restoran:

+381 (0) 67 726 352 7

Adresa

Jošanički Kej,
Novi Pazar 36300

Pišite nam